Хлебопекарна TEFAL PF220838

Хлебопекарна TEFAL PF220838

329.99лв.
Виж цялата колекция:
Код: PF220838
Наличност: Да
Преглеждания: 94

12 x 30.80 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.

Характеристики

  • Автоматичен дозатор -
  • Аксесоари Measuring spoon, Bowl, Hook suspension
  • Брой програми 17
  • Други Indicator for adding ingredients
  • Други програми 3 No gluten programs
  • Мощност, W 650 W
  • Незалепващо покритие yes (PTFE)
  • Отложен старт yes
  • Степени на изпичане 3
  • Тегло на хляба, g 500 g / 750 g / 1000 g
  • Цвят Black
  • Гаранция 24 месеца

Описание

ВКУСНО И ПОЛЕЗНО!
Хлебопекарна, Tefal PF220838, Pain Plaisir, Breadmaker, 1 kg, 17 programs, black.
Хлебопекарна Tefal Pain & Plaisir е особено подходяща за хора, които внимателно следят хранителните си навици или предпочитат продукти без съдържание на глутен. 17 автоматични програми за приготвяне на вкусен домашен хляб или други тестени изделия, с включени 3 безглутенови програми. Pain & Plaisir е хлебопекарната, с която ще приготвяте вкусен, здравословен, прясно изпечен хляб у дома. Можете да развихрите въображението си като изпробвате всички 17 програми. С трите безглутенови програми ще изпичате здравословен хляб, блатове за торта и сладък хляб. И още, сред автоматичните програми са включени и такива за паста, каша, зърнена закуска и конфитюр. Голямо разнообразие от рецепти и идеи ще откриете в специалната ни книжка с рецепти, която е в комплект с хлебопекарната! С функцията за отложен старт пък можете да се будите всяка сутрин с аромата на прясно изпечен хляб! Друга функция на хлебопекарната е изборът на коричката. Можете да избирате от три различни варианта на препичане на коричката: светла, средно изпечена или тъмна и хрупкава.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Анти бот защита